New update

Gabriella is writing the final report. The defect seems to be more complex than they had hoped for, so they are in great need of continuing the research. So they need more litters, both healthy (dead for other reasons) and defective kittens.

Please send these to SLU (if the cat owner is interested, of course?) Annika Hollender works in the group with the project, she is a veterinarian from Germany (Hanover). Feel free to contact her with your questions..

annika.hollender@slu.se

Ny uppdatering

Gabriella skriver slutrapporten just nu. Defekten verkar vara mer komplex än de hade hoppats på, så de är i stort behov av att fortsätta forskningen. Så de behöver fler kullar, både friska (döda av andra skäl) och defekta kattungar.

Skicka gärna dessa till SLU (om kattägaren är intresserad förstås?) Annika Hollender jobbar i gruppen med projektet, hon är veterinär från Tyskland (Hanover). Kontakta gärna henne med era frågor.

annika.hollender@slu.se